«Я не боюся засудження». - співачка YATSUTA про відверті сцени у кліпі



Співачка YATSUTA закликала українців кохатися та народжувати нових бандерівців! А сама показала відверті сцени у кліпі на Щекавиці. Пікантні, оголені сцени прихильники зірки зможуть побачити вже дуже скоро у новому кліпі на запальну пісню «Щекавиця».


«Щекавиця» – музичний експеримент для артистки. Адже у репертуарі YATSUTA здебільшого романтично-танцювальні композиції.


“Захотілося чогось веселого, щоб підіймати наш настрій і звісно народжувати багато-багато кохання!” - натхненно додає співачка.


У воєнний час українським артистам творити не просто. Щоб не витрачати купу грошей на образ у кліпі, YATSUTA вбралася у свою весільну сукню. А щоб мати по справжньому сексуальний вигляд, співачка порізала сукню і оголила стегна.


Не обійшлося на зйомках кліпу і без складнощів.



“Трапився маленький конфуз: майже всі декорації вже були готові і найголовнішу нашу декорацію, яку робили художники - це велика сирена, ви її побачите у кліпі - її доробили, поставили просихати, а вона просіла! Від вологи, напевно”. - розповідають режисери кліпу Данило і Юлія.

Та попри це - все вдалося! Кліп, додають режисери, буде неймовірним і дуже спекотним. Головне, щоб його таки дозволили показувати по телебаченню.

“Найцікавішим моментом зйомок це були сцени з нашими акторами! Вони були пікантними, вони були такими дєрзкими! Камеру не хотілося вимикати просто. Ми милувалися всіма рухами. Будемо сподіватися, що всі ці сцени пропустять на ТБ”. - поділилися враженнями режисери музичного відео.

Кліп на пісню “Щекавиця” вже YouTube - каналі співачки:




Редакція не несе відповідальності за зміст релізу та кліпу, може публікувати статті, не поділяючи точку зору Автора.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В Україні стартував проєкт «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво»

MILA NITICH вперше в пісні розказує про свої відносини з чоловіком

3 травня 2024 року у Мальме, що приймав Євробачення-2024, відбулася єдина українська події в рамках Євробачення - “Об’єднані мрією”