Оксана Брензович: виставковий проєкт «Історія жінки»


В експозиційних залах другого поверху відділу Музею-заповіднику «Підгорецький замок» триває виставковий проєкт Оксани Брензович «Історія жінки»



«“Історія жінки” ‒ цілісне мультимедійне образне висловлювання, в якому живопис та фотографія існують у тісному діалозі, доповнюючи та продовжуючи один одного. Засобами мистецтва проєкт розповідає про сьогоднішнє життя нашої країни, яка попри війну продовжує творити, любити, берегти та сподіватись» — Галина Скляренко, мистецтвознавець. 

Оксана Брензович 





«Цей проєкт гостро та виразно поєднав два різних образних світи: яскравий, кольорово-насичений нефігуративний живопис ужгородської художниці Оксани Брензович та драматичні фото реальних людських доль фотомисткині з Бучі Олени Гром. Як на мене, проєкт є не лише вкрай актуальним, але й символічним, говорить про єдність нашої країни, людську солідарність, про те, що мистецтво здатне прокладати ті шляхи взаєморозуміння та підтримки, які є запорукою нашої перемоги» — Ігор Абрамович, арт-дилер, культурний діяч. 


Відео з виставки:



          Виставка триватиме до

22 жовтня 2023 року.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В Україні стартував проєкт «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво»

MILA NITICH вперше в пісні розказує про свої відносини з чоловіком

3 травня 2024 року у Мальме, що приймав Євробачення-2024, відбулася єдина українська події в рамках Євробачення - “Об’єднані мрією”