ГО «FENIX CHARITY» об’єднала всіх заради допомоги центру «ЯМаріуполь.Київ».

 Днями, засновниця ГО FENIX CHARITY Марина Філіпенко разом з незламною зірковою волонтеркою Ольгою Сумською, постійними партнерами БФ «УКРАЇНА НА ДОЛОНЯХ», БФ «Bucha Help», БФ ОЛЕКСАНДРА ПАШКА відвідали головний центр «ЯМаріуполь.Київ». Команда волонтерів поспілкувалася з маріупольцями, які були змушені покинути власні домівки та передала гуманітарну допомогу, зібрану завдяки благодійному заходу на підтримку проєкту "ЯМаріуполь. Київ" під егідою Громадської організації «FENIX CHARITY», що пройшов нещодавно у HAVANA RESTAURANT.

Нагадаємо, що захід почався з виконання Державного Гімну України Мілою Нітіч та хвилини мовчання. На гостей та меценатів очікувала велика концертна програма: Mila Nitich, Камалія, Люся Кава, Віталія Борисюка, Андрія Кіше, VOLKANOV, Софії Єгорової, Марії та Софії Нерсесян, RAZO, Максима Бородіна, Насті Балог, Альони Магдален, TUMANYAROM, DJ Starkov. Ведучими вечора були Ольга Сумська, Андрій Джеджула та Лілія Ріпка. 



Серед лотів благодійного аукціону: ексклюзивний коровай виготовлений спеціально до Дня Незалежності від “Київхліб”, футболка ФК “Шахтар” з підписами гравців, картина українського ілюстратора Слави Займака «Українська весна» з автографом Валерія Залужного, боксерські рукавиці з автографом видатного українського боксера Віталія Кличка, Дерев’яна Лед карта 3Д, сумка з унікальною ручною вишивкою бісером від української дизайнерки Олександри Токаревої, Авторська робота «Бандеромобіль», костюм з вишивкою від Vivons, річний абонемент від «Клуб Олімпус», худі з нової колекції Олени Вінярської, Картина "Самотність. Свята рідного краю» Дмитра Ачкасова, прикраси від ТМ RapidHrom. Кошти від збору пішли на гуманітарну допомогу та медичну реабілітацію маріупольців з центру “ЯМаріуполь.Київ”. 

Що таке «ЯМаріуполь»? Це не тільки масштабний проєкт, де маріупольці працюють для маріупольців та надають всіляку допомогу тим, хто був змушений покинути рідні домівки. Це ще невеличкі куточки славетного міста Марії, де кожен маріуполець може відчути тепло та затишок рідного краю, побути в колі друзів.








 З моменту запуску допомогли більше ніж 20 000 маріупольців. В центрах «ЯМаріуполь» надають гуманітарну, медичну, психологічну та юридичну допомогу, функціонує дитяча кімната та працює побутовий центр.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В Україні стартував проєкт «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво»

MILA NITICH вперше в пісні розказує про свої відносини з чоловіком

3 травня 2024 року у Мальме, що приймав Євробачення-2024, відбулася єдина українська події в рамках Євробачення - “Об’єднані мрією”