MILA NITICH вперше в пісні розказує про свої відносини з чоловіком

 

 

Українська співачка і тепер вже автор пісень презентує пісню про особисті і відкриває нову сторінку своєї музичної творчості. 

Нещодавно MILA NITICH вперше стала співавтором пісні. Для артистки це особливий момент після довготривалої роботи з продюсером. 

Допомогла написати співачці пісню авторка Ребека Мікхаелі. Тепер артистка із впевненістю може сказати, що у неї розпочався новий етап в творчості.


 

“Я вперше написала пісню. Тому саме ця пісня для мене особлива. Я до неї ставлюся, як до чогось дуже дорогоцінного. Вона про мене, про мої справжні почуття. І співаю я її по-іншому, ніж пісні до цього”, - коментує MILA NITICH.


“Вибач, так вийшло” - це фатальні слова, які іноді ми чуємо або відчуваємо. І вони знайомі кожному. І це реальна історія співачки.

“Ви колись дивилися фільм “Аферист з тіндера”? А я не тільки дивилася, а ледь не потрапила в цю пастку. У мене аферист не з тіндера, але історія схожа. Останні слова, які я почула у таких відносинах, були “Вибач, так вийшло”. Саме вони стали вирішальними для мене, і вилилися в пісні з однойменною назвою”, - ділиться сакральним виконавиця.



Співачка MILA NITICH вже відзняла відеороботу на пісню “Вибач, так вийшло” і готує ще одну легендарну пісню, яку презентує у грудні.

https://bfan.link/vibach-tak-viyshlo

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В Україні стартував проєкт «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво»

3 травня 2024 року у Мальме, що приймав Євробачення-2024, відбулася єдина українська події в рамках Євробачення - “Об’єднані мрією”