Сольний концерт співачки YAGODA у Києві


19 листопада в ресторані та караоке-барі Intense о 18:00 відбудеться прем’єра міні- альбому «Гілка».

Вперше у Києві співачка YAGODA презентує нові пісні та виконає хіти, які набирають мільйонні прослуховування на стрімінгових площадках.

Творчість YAGODA від лірики до запальних треків - і все це про жіночу долю, історію, переживання.

YAGODA — справжнє імʼя Лілія Верес. Українська співачка, композитор, поетеса. Вона яскрава та талановита співачка, чиї музичні виступи залишають незабутні враження у її шанувальників. Її повний концерт - це захоплююча музична подорож, повна енергії та емоцій. На сцені YAGODA виявляє свою яскраву індивідуальність та унікальний стиль виконання. Її музика поєднує різні жанри, такі як поп, R&B, електронна музика та елементи сучасного звучання. Вона здатна створити космічну атмосферу, яка переносить слухачів у світ її музики. Виконавиця в українському шоу-бізнесі зарекомендувала себе, як романтична та лірична виконавиця. Карʼєру співачки розпочала у 2018 році. У 2018-2020 рр. – стала номінанткою музичної премії YUNA у лонглисті, у номінаціях: відкриття року, виконавиця року, пісня року. У 2023  стала переможницею фестивалю “УКРАЇНСЬКА ПІСНЯ / UKRAINIAN SONG PROJECT”.

Під час концерту YAGODA представить нові пісні з міні-альбому. Вона також виконує свої хіти, які стали улюбленими композиціями її фанатів. Пісня “Дощі” набрала понад мільйон прослуховувань у Spotify. А відеоробота на пісню “Зустріч” трималася три тижні в трендах youtube. Композиції завоювали мільйони прослуховувань на стрімінгових платформах. Її вокал проникає у серце слухачів, а сильні тексти пісень надають їм особливої глибини.

«Це перший мій сольний концерт за всю історію моєї творчості! Міні-альбом «Гілка» я писала осінню та зимою, коли всі дерева були оголені та так відчувала себе я на той момент оголеної емоційно морально. Тому для мене це мій альбом максимально про щирість і про відкритість і при намаганні далі жити такий непростий час!».

Це буде справжній душевний концерт, де кожен зможе відчути атмосферу творчості та згадати почуття, які притаманні кожній людині. Сценічне шоу співачки включає ефектні світлові ефекти, барвисті костюми та танцювальну хореографію. Її енергійний виступ та взаємодія з публікою створять неповторну атмосферу свята та радості.

Сольний концерт YAGODA - це не лише музична подія, а й справжній художній вислів, який надихає та принесе радість усім її шанувальникам.

Ти маєш це побачити!

Посилання на квитки: https://kiev.karabas.com/ua/yagoda-1 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В Україні стартував проєкт «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво»

MILA NITICH вперше в пісні розказує про свої відносини з чоловіком

3 травня 2024 року у Мальме, що приймав Євробачення-2024, відбулася єдина українська події в рамках Євробачення - “Об’єднані мрією”