КЗ КОР "Вишгородський історико-культурний заповідник" приймає гостей

 

  Днями КЗ КОР "Вишгородський історико-культурний заповідник" в партнерстві з Міжнародним медичним корпусом приймав гостей із Києва, які, втомившись від міської метушні і шуму, були приємно вражені, опинившись за старовинними воротами Музею давньоруського гончарства у зовсім іншому світі, де панує мир і спокій, де мальовнича краса інтер'єру милує око і втішує душу, де оселилися народні традиції, краса і культура. 

Після цікавої і пізнавальної екскурсії, яку провів в.о. заступника ВІКЗ з наукової роботи Олександр Зубченко, відвідувачі завітали до творчої майстерні, яка зустріла їх затишним теплом справжньої печі та виставкою виробів і малюнків школярів, які вони залишили на спомин про приємні години, проведені в майстерні за ліпленням з глини, малюванням та іншими захоплюючими заняттями. 

Представник Міжнародного медичного корпусу майстриня Оксана Томащук показала гостям основні прийоми розпису фарбами камінців, і вони почали перетворюватися на милих тваринок, пейзажі та інші втілення людської фантазії. В результаті задоволенню не було меж, бо гості відпочили як ніколи, відволіклися від повсякденних турбот, бо навіть і уявити собі не могли, що ця поїздка принесе їм так багато різних приємностей. Також задоволеними вони лишилися результатами своєї творчої праці і пообіцяли, що неодмінно завітають до музею ще, прихопивши знайомих і родичів.

📍 Усі заходи на території Вишгородського історико-культурного заповідника проводяться з дотриманням техніки безпеки під час воєнного стану. 

☎️ Щодо замовлення екскурсій Музеєм давньоруського гончарства та майстер-класів довідки телефоном: +38 097 690 76 11.

☎️Щодо замовлення екскурсій Історичним музеєм ВІКЗ та історичним центром міста Вишгород довідки телефоном: +38 097 690 76 11.

🏘 Адреси: 

✅Музей давньоруського гончарства ВІКЗ: м.Вишгород, вул. Межигірського Спаса, 11. 

✅ Історичний музей ВІКЗ: м. Вишгород, вул. Шкільна, 58. 

🌐 Детальніше на сайті: https://vikz.org.ua/ 

📜Список екскурсій: http://vikz.org.ua/ekskursii.html 

📝Для замовлення екскурсій: https://vikz.org.ua/order-excursion.html

Пресслужба КЗ КОР "Вишгородський історико-культурний заповідник"

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В Україні стартував проєкт «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво»

MILA NITICH вперше в пісні розказує про свої відносини з чоловіком

3 травня 2024 року у Мальме, що приймав Євробачення-2024, відбулася єдина українська події в рамках Євробачення - “Об’єднані мрією”