У Вишгороді відбулась прем'єра вистави «Люби-мене-не-кинь»

 КЗ КОР ,,Київська обласна бібліотека для дітей", КЗ КОР "Вишгородський історико-культурний заповідник" та волонтерський театр-студія «В.Ти.К» на чолі з художнім керівником й режисером  Віктором Смірновим представили виставу ,,Люби-мене-не-кинь". На сцені розгортається історія української жінки-квіткарки, яка через російсько-українську війну опинилась у Франції.



«Люби-мене-не-кинь» – документальний твір драматургині, сценаристки Ольги Анненко та талановитого режисера з Миколаївщині Віктора Смірнова разом зі своїм колективом. Попередню його роботу «Чіріклі» («Циганська мати») з Юлією Колеснік у головній ролі високо оцінили у Тлумачі, Івано-Франківську й Калуші.


Коли ж на Миколаївщину з евакуації повернулась Ганна Шведова, керівник театру-студії «В.Ти.К» Віктор Смірнов запропонував їй звернутися до глядачів з відвертою розмовою про сьогоднішнє життя українських жінок за кордоном.

Тут кожен знайде щось особисте, схоже на пережите протягом цих двох років. Водночас виконавиця головної ролі намагається нагадати нам усім, що життя триває. І ми не повинні забувати, завдяки кому це стало можливим.


Також в рамках сьогоднішньої події, організатор заходу КЗ КОР ,,Київська обласна бібліотека для дітей" та її директорка, депутатка Київської обласної ради Галина Єрко передали комплект книжок Миколаївській обласній бібліотеці.


Щиро дякуємо колективу бібліотеки, пані Галині та нашим глядачам за теплий прийом, неймовірну гостинність, щирість та перспективу подальшої співпраці!

Пресслужба ВІКЗ

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В Україні стартував проєкт «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво»

MILA NITICH вперше в пісні розказує про свої відносини з чоловіком

3 травня 2024 року у Мальме, що приймав Євробачення-2024, відбулася єдина українська події в рамках Євробачення - “Об’єднані мрією”