3 травня 2024 року у Мальме, що приймав Євробачення-2024, відбулася єдина українська події в рамках Євробачення - “Об’єднані мрією”

 

Місцем проведення події став один з найбільших культурно-розважальних центрів Мальме Moriska Paviljongen, в самому центрі Фолкетс парку, де проходило Євромістечко.


Подія стала майданчиком демонстрації досягнень української культури європейській спільноті. У всіх присутніх була можливість познайомитися з українськими брендами, які створюють речі з українськими сенсами

Дизайнерка Kamilla Klynsky та бренд Milky для Українки

Ія Скоромна та бренд одягу ручного розпису IYA 

Дизайнерка Марина Стаднік та Maryna Stadnik brand

Бренд NUD

Дизайнерка Влада Дізік

Бренд Girchicya 

Дизайнерка Вікторія Осипенко та бренд Viktoria's Fashion Realm

Бренд Alina Semenenko

Дизайнерка Мирослава  Русак та її бренд BABAI

Дизайнерка Краснокутська Ірина та  бренд KalinaArt

Дизайнерка Ірини Почьотна та її бренд Pochetnaya.Broderie.








Сучасні українські дизайнери та їх бренди одягу, аксесуарів та прикрас,  які взяли участь в події, запропонували познайомитися із своїми колекціями, що є  справжніми мистецькими витворами, які хочеться лишити собі на пам'ять. 


На сцені глядачі побачили і сучасні вироби, і моделі, наповнені автентичним сакральним сенсом з давніми культурними кодами. Кожна колекція це персоналізація індивідуальності дизайнера, що створюють свій власний неповторний мистецький простір.  


На сцені унікальні дизайнерські колекції були втілені українськими модельними агенціями.  

Міжнародний дитячий проект  Dream Models Fashion Week - яскраве та унікальне шоу, яке об'єднує талановитих, харизматичних дітей та дизайнерів України та світу. Керівник агенції - Юлія Лук’яненко.

Модельна школа Teen Age Model разом із її керівником Світланою Старостенко. Це сучасний простір, де кожна модель особистість! У школі проводиться безліч цікавих предметів, фотосесій, тематичних воркшопів, фешн-показів та рекламних зйомок, адже мрії дитини мають здійснюватися, незважаючи ні на що! Тут немає слів: "Ти не зможеш" та "В тебе не вийде". Тут завжди кажуть: "Ти впораєшся, давай спробуємо ще раз!" Адже Teen Age Model - це не просто школа, це родина, де люблять і цінують кожного учня, і навчають їх в атмосфері добра і поваги.

На події були представлені картини відомої української художниці Анни Чурюкіної та її бренду Anna Churyukina. Художниця-живописец, дизайнер. Анна Чурюкіна – художниця, яка відкриває нові грані у реалістичному живопису. Її живопис –  яскравий, життєрадісний і самобутній сплав імпресіонізму та постімпресіонізму з легким вкрапленням експресіонізму та фовізму.

Проєкт “United By A Dream” долучився до благодійного збору “Мій голос відбудовує”, який Аlyona Аlyona і Jerry Heil роблять спільно з UNITED24 та Міністерством освіти і науки України, Visa й Ощадбанком. Мета збору – 10 000 000 гривень, щоб допомогти дітям повернутися до навчання. Кошти будуть направлені на відбудову освітнього закладу для дітей міста Дніпро.

Унікальний арт-об'єкт, до створення якого долучилися артисти, дизайнери, громадськи діячі, присутні на події , буде служити лотом на онлайн - аукціоні .  Його було створено під керівництвом шведської художниці Маргарити Підлипської, власниці студії Riorita Art Studio. 

Свою музичну творчість всім присутнім подарували українські співачки Victoria Bobal, Inessa, Angelina Terennikova. 

На події виступили артисти, які є переможцями в своїх країнах на Євробачення  - Natalia Barbu (Молдова), MÉLOVIN (Україна), Dons (Латвія), Iolanda (Португалія), Sarah Bonnici (Мальта), Windows 95man (Фінляндія), Raiven (Словенія). 

Хедлайнерами вечора стали  представниці України на Євробачення-2024 - Аlyona Аlyona та Jerry Heil. 



Ведучі події -  Євгенія Scarlett, Ангеліна Тереннікова, Ксенія Ковальова. 



Партнери події: Національна суспільна телерадіокомпанія України (“Суспільне”), "Viva! Україна" - перший і найкращий журнал про зірок, FASHION STAR - стильний телеканал про моду та зірок шоу-бізнесу, Fresh Events - міжнародна європейська компанія (Данія), Проєкт "Snabbspåret till Etableringen" - проєкт, що організує соціальний простір для біженців з України в Швеції у складі громадського коледжу Kvarnby, Хелена Томассон - гід-екскурсовод по Швеції та Данії, засновниця туристичної фірми Art Tours Scandinavia, Наталі Ясная - благодійниця, меценатка, засновник благодійного фонду Дипломатична група "Ми", Тетяна Чаєвська, зірковий візажист, Makeup artist, бренд Horn та засновниця бренду Ірина Мідлер.

Фотографи та відеографи події:  Катерина Балагура, Петро Жданов, Ксенія Беловодська, Катерина Кривенко.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В Україні стартував проєкт «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво»

MILA NITICH вперше в пісні розказує про свої відносини з чоловіком