Родина Мірошниченків, скандальна Юля Верба та Анна Трінчер: оголосили номінантів премії Bloggers Awards


1 липня 2024 року в Києві, в Міжнародному центрі культури та мистецтв (МЦКМ), відбудеться урочиста церемонія благодійної всеукраїнської премії нагородження блогерів, волонтерів та зірок.


«Ця премія для мене, як особливий ритуал. Адже хочемо, щоб нарешті суспільство визнавало що блогер це професія 21 століття. Що завдяки блогерам під час війни було закрито сотні тисяч зборів в підтримку війни в Україні. І хочемо нагородити найкращих в цій діяльності, розважатимуть відомі артисти, які залюбки вирішили доєднатися до благодійної премії. Всі кошти будуть передні в бригаду, де служив і героїчно боронив захист наш і всіїє країни - мій рідній брат і загинув в Донецьку за Україну. Тому ця премія буде присвячана також вшануванню памяті всі героїв , яких і досі не вказали героями, бо знаходять постійно відмовки. А батькам, дружинам і дітям нічого не потрібно, знати тільки що їх герой не просто так віддав життя за Україну», — організаторка Тетяна Савіцька.


Мета премії – вшанувати внесок найвпливовіших особистостей, які своїми діями змінюють світ на краще, популяризуючи благодійність, підтримуючи соціально значущі ініціативи та надихаючи тисячі людей своїм прикладом. Серед номінантів премії, окрім блогерів та ТікТокерів присутні і зірки сцени та телебачення.


Церемонія об’єднає не лише тих, хто активно діє на благо суспільства, але й тих, хто прагне долучитися до благодійності та підтримки важливих соціальних проектів. На заході планується зібрати кошти для підтримки бригади, в якій служив рідній брат організатора Тетяни Савіцької, але на жаль героїчно загинув в Донецькому напрямку захищаючи нашу країну від ворога.

Переможців у 27 номінаціях буде обрано народним голосуванням. Ознайомитися з усіма номінантами можна тут: https://influencecompany.com.ua/bloggers-awards/


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В Україні стартував проєкт «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво»

MILA NITICH вперше в пісні розказує про свої відносини з чоловіком

3 травня 2024 року у Мальме, що приймав Євробачення-2024, відбулася єдина українська події в рамках Євробачення - “Об’єднані мрією”