Відомий музичний продюсер Дмитро Ніколов представляє унікальний гімн “Гасло” про складний вибір та перемогу в серці кожного


Відомий український музичний продюсер Дмитро Ніколов, що створює динамічну та інноваційну музику, презентував трек “Гасло”, оголосив про випуск свого синглу, потужного гімну незламності, який втілює віру в перемогу та відзначає сутність Особистості з великої літери.

Композиція створена спільно з командою Duma Studios. Цей унікальний трек був написаний продюсером Дмитром Ніколовим, революційним рок-виконавцем нового покоління Денисом Мельником та мікс-інженером і продюсером світового рівня Алексом Крамером. 


Ідея створення пісні-гасла досить незвична та цікава. Спочатку музикант мав на меті створити пісню-гімн компанії “Time  Of Team”, яка займається експортом зерна і відіграє одну з ключових ролей в економічній стабільності країни. 

Українське зерно, скарбниця українського народу, стало символом незламності та демонстрацією сили духа української нації. Агресор намагається знищити українське зерно в Одесі, спалює поля на Херсонщині, руйнує зернові угіддя на Запоріжжі та Дніпропетровщині. 

Артист ділиться: “Крім особистої історії компанії з її злетами та падіннями, вірою в майбутнє, це має національну аналогію, на чолі якої стоїть ідея не про ефемерну перемогу. Ми вже перемогли, перемога живе в кожному з нас. Ми кожен день боремося із собою, обставинами, які, часом, від нас не залежать”.

Новий трек музиканта є свідченням непохитного духу та стійкості, які визначають людей, що стикаються з викликами та виходять переможцями в будь-якій ситуації.

“Лузер не той, хто впав, а той, хто впав і не піднявся”, - ствержує лідер компанії “Тайм Оф Тім”.  

Це історія про Людину, Особистість, яка відчуває злам, яка перебуває на межі вибору між “жити” або “припинити страждання”. Але, “коли доля на порозі вже, небеса дають нам сили”,  Бог, Віра, Сила, Правда.

“Я зібрав команду, надихнувшись історією Великої Особистості, щоб сказати світу: ти не програв. Це частина шляху. І хоча ця битва не на твою користь, це не означає, що війна  програна. З нами Бог, і люди яких Він дав! І ми зробили пісню, яка народилася швидко, і в якомусь сенсі випадково”, - зазначає Дмитро Ніколов. 

Сильна особистість, стійкість, рішучість, емоційний інтелект, автентичність - це поєднання рис, які дають людям можливість долати життєві виклики з витонченістю та стійкістю.

У світі, де часто переважає конформізм, Дмитро Ніколов говорить про унікальність та індивідуальність тих, хто являє собою Особистість з великої літери. Через свою музику артист заохочує слухачів прийняти свою автентичність, зробити сміливий життєвий вибір і відстоювати його.

Слухати трек тут: fanlink.tv/GASLO 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В Україні стартував проєкт «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво»

MILA NITICH вперше в пісні розказує про свої відносини з чоловіком

3 травня 2024 року у Мальме, що приймав Євробачення-2024, відбулася єдина українська події в рамках Євробачення - “Об’єднані мрією”